fredag 4 maj 2007

En massa missade dagar

Aj då, här har man haft en blogg i knappt en vecka och redan har man varit slö, då får det idag istället bli ett supersizeinlägg...

På dagen på valborg var Mamman, Pappan och sonen nere vid Dockan och fikade. Där är det himla bra, god fika, läs Pastasallad med fetsost, och gott om plats eftersom alla andra jämt vill sitta ute när det är fint väder. Sonen hade heller inget emot att ligga och leka lite på soffan så att Mamman och Pappan kunde äta SAMTIDIGT för en gång skull när man är ute.



Efter att ha varit på föräldrautbildning på BVC angående smakportioner blev Mamman rekomenderad att köpa gröt för att prova ge sonen. Sköterskan menade att ungarna vid 4-månadersskarven ofta kräver lite mer mat. Det gjordes och stämningen var på topp då gröten skulle smakas.


I onsdags den 2/5 träffade Mamman andra mammor och deras bebisar. Det är alltid lika trevligt att fika lite och prata om vad barnen gör, färger och konsistens på bajs, blöjsorter och annat tråkigt som jag ALDRIG skulle prata om när jag fick barn. Sonen tycker nog också det är ganska skoj att ha lite jämnåriga i golvläge att glo och fingra på.


Inga kommentarer: